Bemutatkozás

Kovács József vagyok, kungfu oktató, fitness edző, életmód tanácsadó, amatőr sportoló.

2014-ben döntöttem úgy, hogy közvetve vagy közvetlenül, minden tudást és tapasztalatot felhasználva, az állami szféra helyett inkább azon embereket segítem, akik hozzám fordulnak útmutatásért egy teljesebb, jobb életminőség elérése érdekében. Az ember természetes állapota az egészség, a fittség, a magabiztosság, az önbizalom. A honlap célja, hogy inpsirálja és motiválja azokat, akik erre az útra szeretnének lépni. Ha az írásaim csak egy emberben mozdítanak meg valamilyen új erőt, már megérte az erőfeszítés. :)

Az egészésges életmód egyik lehetséges útja az Élet 3 pillérének kiépítése a saját életünkre szabva, és annak tudatos követése. Nincs benne semmi újdonság, semmi varázslat, egyszerűen csak saját szemszögemből foglaltam össze azon alapelveket, amelyek réges-régtől ismeretesek mindenki számára. Az Élet 3 pillérének leírását a Kezdőlapról érheted el.

Magamról annyit érdemes tudni, hogy a 2000-es évek elejétől tanulom és gyakorlom a tradicionális kungfu harcművészetét, 2010-től már oktatással is foglalkozom és 2014-től rendszeresen tartok csoportos edzéseket a Kungfu Akadémia egyesületnél, valamint ugyanitt személyre szabott magánedzéseket is adok.

A munkám a hobbim, és mindemelett szeretem a természetet, a természetjárást, a teljesítménytúrázást, a terepfutást. Rendszeresen futok teljesítménytúrákon, és időnként terepfutó versenyeken is. Mindezekről a blogomban olvashatsz.

Ezeken kívül részt veszek kettő instant teljesítménytúra szervezésében, főszervezője vagyok a Békés Harcos Útja túrának, illetve társ-szervezője a Bükk 900 Online túrának.

Amennyiben tetszenek, motiválnak írásaim, követhetsz a Facebook-on itt.

Sporttanulmányaim:

    2015: Fitness Company - X-training Crossover Fitness Instruktor
    2014: Fitness Company - Életmód Tanácsadó Wellness Trainer
    2013-2014: Fitness Company - Aerobic Sportedző (OKJ 31 813 01)
    2010: Kungfu Akadémia - Xing Yi Quan Kungfu Szakértő (oktató)